Wortelkanaalbehandelingen

Vacature: Tandarts

Wij zijn twee moderne hard groeiende tandartspraktijken met een locatie in Eindhoven en Reusel.  Door de groei van de praktijken zijn wij opzoek naar een leuke collega tandarts, voor onze vestiging in Reusel (of eventueel werkzaam in beide vestigingen). Bij ons werk je als zelfstandig algemeen practicus en maakt je deel uit van een gemotiveerd, enthousiast en zeer loyaal team. Een flexibele werkplek waar je je al dan niet optimaal kunt ontwikkelen ook in multidisciplinair overleg. 

Wil je het vak uitoefenen op hoog niveau en ben je toe aan een nieuwe fijne werkplek in een leuk team? Is jouw motto ook hard werken, hard genieten? Dan willen wij jou heel graag leren kennen. Wij staan open voor zowel algemeen practici als tandartsen met een specifiek interessegebied.
Samen met ons enthousiaste team werken wij met moderne apparatuur, waaronder een intra-orale scanner, verdeeld over 5 ruim ingerichte, lichte en frisse behandelkamers. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel in de realisatie en het behoud van een mooi en sterk gebit. Patiënten dienen van de beste professionele zorg te worden voorzien en zij zien graag jouw gezicht, ze zijn bij ons gehecht aan vaste behandelaars. Wij gaan dan ook graag een langdurige samenwerking met je aan. Er is volop werk beschikbaar vanwege de groei van de praktijk, waardoor de agenda’s goed gevuld zijn. In de praktijk word je volop ontzorgd door onze hoogopgeleide assistentes. Daarnaast is multidisciplinair overleg beschikbaar.

Ons team bestaat uit ruim 25 professionals (verdeeld over twee praktijken) in de mondzorg, te weten tandartsen, mondhygiënisten, (paro-)preventieassistenten, tandartsassistentes, front- en backoffice medewerkers, floormanagers en een praktijkmanager.
[ Bericht navigatie ]