Kronen en bruggen

Kroon- en Brugwerk

Kroon- en Brugwerk bij Tandartspraktijk Eindhoven. Lees meer over wat Kronen en Bruggen zijn en wanneer u er goed aan doet een afspraak bij de tandarts te maken voor een Kroon of een Brug.

Lees verder

Myobrace

Myobrace

Mondademen, tongpersen, infantiel slikken en duimzuigen kunnen invloed hebben op de stand van tanden en kiezen

Lees verder

Mondhygiene / Preventiewerk

Mondhygiëne / Preventiewerk

In onze Tandartsenpraktijk in Eindhoven werken de tandartsen samen met mondhygiënisten en mondzorgkundigen. Mondzorgkundigen zijn een spil tussen de tandarts en mondhygiëniste.

Lees verder

uw tanden bleken

Tanden bleken

Uw levensstijl en eetgewoonten kunnen ertoe leiden dat uw tanden aan witheid verliezen. Nu mensen steeds langer hun gebit behouden, krijgen ook meer mensen te maken met verkleuring van het gebit.

Lees verder

Orthodontie

Orthodontie (beugels)

Uit een lach op uw gezicht blijkt dat u zelfvertrouwen, gezonde tanden en een regelmatig gebit hebt. Orthodontie (tijdelijk een beugel dragen) kan daaraan bijdragen.

Lees verder

Angstbegeleiding

Bang zijn bij of voor de tandarts is niet ongewoon; het overkomt een kwart van alle Nederlanders. 800.000 mensen hebben er zelfs zo’n last van, dat ze nooit een tandarts bezoeken.

Lees verder

Kindertandheelkunde

Kindertandheelkunde

Wij bieden extra zorg en aandacht aan kinderen binnen tandarts praktijk Eindhoven. Bij kindertandheelkunde leidt de juiste benadering tot het beste resultaat.

Lees verder