Werkwijze Tandarts Eindhoven

Plannen van een afspraak bij Tandartspraktijk Eindhoven

U kunt bij Tandartspraktijk Eindhoven direct een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek of u inschrijven in onze tandartspraktijk. Tandarts Praktijk Eindhoven hanteert geen wachtlijsten of een patiëntenstop.

Wilt u een persoonlijk advies over uw gebit?

Bij uw eerste afspraak plannen we extra tijd in om kennis te maken en uw tandheelkundige wensen, klachten en eventuele angst voor de tandarts te bespreken. Er vindt een mondonderzoek plaats en er worden röntgenfoto’s gemaakt, zodat we U gerichte zorg kunnen bieden. Ook geven wij aandacht aan preventie en mondhygiëne. Een goede basis zorgt immers voor minder problemen in de toekomst en een langer behoud van uw gebit! Op basis van een gebitsscan, gebitsanalyse en de bevindingen vanuit de intake, ontvangt u een voorstel voor een behandelvoorstel en een kostenbegroting. Zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De kostenbegroting is onder voorbehoud van tariefswijzigingen en eventuele complicaties bij de behandeling.  U kunt aan de informatie uit de begroting geen rechten ontlenen.

Wij zijn gespecialiseerd in kinderen met angst. Wij nemen extra tijd en begeleiden kinderen spelenderwijs naar een vertrouwde band met de praktijk zodat naar de tandarts gaan zelfs leuk kan worden!

Zoekt u een tandartspraktijk voor uw halfjaarlijkse controles?

Schrijft u zich dan in als nieuwe cliënt. Uw hele gezin of familie is welkom. U kunt zich direct inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen.

Heeft u een kunstgebit dat u wenst te vervangen?

Dan kunt u direct een afspraak maken bij onze tandprotheticus binnen de praktijk. U wordt bij Tandarts Praktijk Eindhoven voorzien van een geheel nieuw onder- en-of boven kunstgebit.

Wilt u contact opnemen met Tandartspraktijk Eindhoven?

U kunt ons mailen over het stellen van algemene vragen, wijzigen van adres en verzekerings-gegevens. U krijgt binnen 2 werkdagen van ons een reactie.

Afspraak verzetten? U dient minimaal 2 werkdagen voor uw afspraak telefonisch uw afspraak te verzetten of af te melden (werkdagen maandag t/m vrijdag)

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens en buiten openingstijden: 040-2566380. Het antwoord apparaat zal U verder verwijzen naar een dienstdoende tandarts.
Houd er rekening mee dat e-mails vanuit ons formulier in uw spam mailbox terecht kunnen komen. Controleer dus ook altijd even uw spam mailbox.

Wij wijzen u op onze privacy policy.‎