Tandletsel

Heeft u een spoedgeval dan kunt u altijd bij ons terecht binnen onze openingstijden.

Wanneer u cliënt bent en ’s ochtends voor 10.00 uur belt, kunnen we u dezelfde dag nog te helpen.
Buiten onze reguliere openingstijden kunt u terecht bij onze spoedgevallendienst. Bij spoedeisende klachten kunt u denken aan ongelukken en nabloedingen.

De spoedgevallendienst is uitsluitend bedoeld voor spoedeisende tandheelkundige klachten waarvan de behandeling niet kan worden uitgesteld tot uw eigen tandarts weer beschikbaar is.

0900 – 543 77 45   (0900 – kiespijn)

Informatie over de spoedgevallendienst van de Eindhovense Tandartsen Vereniging kunt u vinden op:
www.eindhovense-tandartsenvereniging.nl

 

Nadat u 0900-5437745 heeft gebeld, wordt u door de centrale computer doorgestuurd naar de desbetreffende dienstdoende tandarts. Deze tandarts hoeft niet in de praktijk te zijn. Het kan zijn dat u doorverwezen wordt via een antwoordapparaat. In dat geval hoort u via het antwoordapparaat hoe u verder moet handelen. De tandarts is niet standaard in de praktijk aanwezig na 17:00 uur en tussen 22:00 en 08:00 is de tandarts alleen bereikbaar voor nabloedingen en ongevallen.

 

Uitgevallen vullingen, kronen, noodvullingen zijn geen spoedgeval,  die door de dienstdoende  tandarts gezien moet worden, deze kunnen tot de volgende werkdag wachten.

 

Na het aanhoren van uw probleem, probeert de tandarts de ernst van uw klacht in te schatten. Bij een minder ernstige klacht kan het zijn dat enkel aangeraden wordt te wachten tot uw eigen tandarts weer beschikbaar is, eventueel met het advies een pijnstiller te nemen. Lijkt het ernstiger, dan wordt een afspraak gemaakt in de praktijk van de dienstdoende tandarts.

 

Wilt u een afspraak maken met Tandartspraktijk Eindhoven?

Wilt U meer informatie of wilt u een afspraak maken met een tandarts, mondhygiënist of specialist? Neem dan contact met ons op.

040-2566380