Vakkundige behandelingen staan in tandarts praktijk Eindhoven voorop

“Dé tandarts voor kids & family, naar huis met een glimlach…”

Vakkundige behandelingen staan in tandartspraktijk Eindhoven voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dit ziet u ook terug in onze wachtkamer en behandelkamers, waar we hebben geprobeerd rust en ruimte te creëren, zodat u met een glimlach weer naar buiten gaat.

Het doel van tandartspraktijk Eindhoven is om aan al onze cliënten passende zorg te kunnen bieden, binnen onze praktijk! Dit doen we door een combinatie van verschillende specialisaties en een mensgerichte werkwijze. Hierdoor kunnen wij u kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg bieden. Tandartspraktijk Eindhoven is een splinternieuwe, aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk die van alle gemakken is voorzien. Zo streven wij er naar dat uw tanden een leven lang mee gaan!

Hygiëne

Om een goede hygiëne in onze tandartsenpraktijk te waarborgen volgen wij bij Tandartspraktijk Eindhoven de Praktijkrichtlijn Infectie Preventie. Deze regels zijn door de Werkgroep Infectie Preventie samengesteld en gelden als professionele standaard in de tandheelkunde. Wij hebben dan ook speciale apparatuur zoals medische vaatwassers, autoclaven en reinigingsmechanismen voor het reinigen van instrumentarium, zodat we u van een zeer hoge kwaliteitshygiëne kunnen voorzien. Daarnaast hebben we protocollen voor het openen en sluiten van de praktijk. Ook persoonlijke hygiëne en beschermingsmiddelen zijn van belang.

Wilt u zich inschrijven bij Tandartspraktijk Eindhoven?

U kunt zich inschrijven of uw gegevens wijzigen via onderstaande pagina’s:

Inschrijven

Gegevens wijzigen